HTML

Formula One™

„Az LG inverteres rendszere ésszerűbbé és kényelmesebbé teszi a légkondicionálók használatát. "

Friss topikok

  • muanyagtanyer: Ez pedig egy hosszabb komment: Nam a ante. Sed ut massa. Fusce ut erat. Mauris ornare enim sed n... (2008.10.28. 14:03) Ez a teszt cím

Linkblog

Archívum

Hungarotherm szakkiállítás

2008.10.28. 16:17 muanyagtanyer

Az LG Electronics az ötödik nemzetközi klímatechnikai kiállításon felvonultatta csúcstechnológiás légkondicionálóit

Budapest, 2009. április 15.

– Az LG Electronics, - a légkondicionáló készülékek vezető gyártója - az 5. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállításon bemutatta technológiai fejlesztéseit, prémiumkategóriás modelljeit. Az LG-t a legnagyobb hazai légkondicionáló disztribútora, a Planning and Trading Kft. képviselte. A Hungexpo G pavilonján felállított 150 négyzetméteres exkluzív standon a látogatók megtekinthették az LG széles termékpalettáját, így a már jól ismert ART COOL modelleket is.

Az LG termékválasztékában számtalan inverter technológiájú légkondicionáló található, többek között a népszerű, prémium kategóriás ART COOL Gallery modell is. Az inverter technológiának köszönhetően akár 44%-os energia-megtakarítást is elérhetünk a hagyományos légkondicionálókkal szemben.

Az inverter technológiával kapcsolatban az LG légkondicionálók műszaki szakértője, Gáti György a következőket mondta: „Az LG inverteres rendszere ésszerűbbé és kényelmesebbé teszi a légkondicionálók használatát. A technológia változtatható fordulatszámú kompresszorral teszi lehetővé a hűtő-fűtő teljesítmény megfelelő szabályozását, így amikor például a szoba hőmérséklete eléri az optimális szintet, az inverteres készülékek alacsony fordulatszámon járatják a kompresszoraikat. Így gazdaságosabb a működésük. A technológiával az optimális hőmérsékleten túl olyan előnyöket is kínálunk a vásárlóinknak, mint az alacsony zaj- és rezgésszint, valamint a kimagasló hatásfok."

Szólj hozzá!

Címkék: a meg add vagy címkéket szóközzel vesszővel elválasztva

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztzeneblog.blog.hu/api/trackback/id/tr87736815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása